Helt Sikker?

Helt Sikker?

7 nemme råd, der gør din organisation meget mere sikker

Din største sikkerhedstrussel er PHISHING! Din virksomhed eller organisation har data der er guld værd. Personfølsomt data, konkurrencefølsomt data, oplysninger om konti og økonomi. Du og ind medarbejdere får konstant målrettede henvendelser, der sigter mod at franarre jer dyrebar information, der kan udnyttes til at stjæle værdier, eller skade din organisations image. Og Phiskerne bliver smartere og dygtigere hver dag. idag udgør phishing over 80% af alle cyberangreb!

Det bedste middel mod Phishing er oplysning, eller ‘Awareness’, som det hedder i IT-Sikkerhedssprog. Kurset giver et billede af truslerne og de metoder, som professionelle Phiskere bruger, og den skade de kan forvolde. Herefter gennemgås 7 nemme måder at begrænse Phiskernes adgang på. De enkle midler kan sættes i værk stort set gratis, og kan reducere organisationens sårbarhed med over 95%. Nemt, enkelt og billigt!

Kurset varer 2 timer, og er henvendt til medarbejdere, der arbejder på organisationens IT-platform, enten med adgang fra organisationens bygninger, eller hjemmefra. Efter kurset udleveres flyer’s og plakater, der hverdag kan minde medarbejderne om de enkle IT-leveregler, som de har lært på kurset.

Efterårstilbud: 6995,- + moms for kursus og materiale op til 50 medarbejdere. Kan holdes hos jer, og findes også i en Coronavenlig online version.