Introduktion til Risk Management

1-dags online kursus

28. marts 2022

Få styr på de cyber trusler, der er rettet mod din virksomhed, kortlagt de sårbarheder er gør jeres systemer usikre og lær at sammensætte en risiko matrix, der kan bruges et at vurdere hvor der skal sættes ind mod truslerne fra cyberspace. En grundig risikoanalyse er nøglen til struktureret IT-sikkerhed, og et udgangspunkt for at få hullerne i virksomhedens forsvar på cyber kriminalitet lukket.

Kurset indeholder:

Kurset gennemgår alle aspekter af risikoanalyse med udgangspunkt i ISO 27001 og ISO 27005.

Vi arbejder med det aktuelle trusselsbillede, identifikation af risici og sårbarheder, beskyttelse af aktiver, mitigering af risici, risiko-årshjul, rest risiko, og risiko monitorering. Der arbejdes interaktivt på kurset, i grupper og plenum, og med supervision.

Karsten Vandrup, Lektor i it-sikkerhed og indehaver af Stealth Computing. Karsten har mange års erfaring med teknisk ledelse, samt bestyrelseserfaring. Karsten er certificeret CISO af Exin, og har sit faglige fokus på Cyberkriminalitet, trussels- og sårbarhedsvurderinger og risikostyring, med fokus på ISO 2700x-familien.

Det praktiske:

Kurset tager én dag, og gør brug af professionelle online undervisningsmetoder, hvor deltagerne vil arbejde i grupper, deltage i plenum sessioner og få hands-on erfaring. Underviseren er trænet i voksen pædagogik og online undervisning. Kurset er på dansk. Der udstedes et kursusbevis ved deltagelse i hele kurset.

Dato:

28. Marts 2022, kl 08:30-16:30

Pris: 2000,- + moms