Om Stealth Computing

Sitet om IT-Sikkerhed og IT-Kriminalitet, redigeret af Lektor Karsten Vandrup

Karsten er oprindeligt uddannet Elektroingeniør på DTU, og har siden læst bl.a. international økonomi og ledelse. Indtil 2014 har han været ansat i industrien, som udviklingsingeniør, VP of Engineering, Senior Research Manager og siddet i bestyrelser i virksomheder i Danmark, Finland, USA og de baltiske lande.

I 2014 valgte han at blive underviser og forsker på Zealand i Næstved, hvor han har kunne dyrke sin store faglige interesse for IT Sikkerhed og IT Kriminalitet på fuld tid. Dette har blandt andet givet ham chancen for at arbejde sammen med institut for IT Sikkerhed ved LETI Universitetet i Sankt Petersborg – Rusland, samt tid til at udvikle undervisningsmateriale og metoder indenfor forskellige områder af IT Sikkerhed, både de tungere tekniske emner, og de mere ledelsesorienterede emner som GDPR og ISO 27001/02/05.

Karsten har arbejdet med softwareudvikling i stort set hele sin karriere, både på client/server-niveau, med embedded/DSP løsninger og via trådløs/wired datakommunikation. Derfor er han en af de få, der både kan begå sig på det dybe tekniske lag, og samtidigt formidle emnet på et ledelsesniveau og til ikke-tekniske personer.

Som professionel foredragsholder har Karsten arbejdet for One2Speak og Live People, og kunderne tæller bl.a. Novo Nordisk, IBM, Vestas, Nordea, SAP, Siemens, PostDanmark, Unomedical, Oticon, Lawson, Nykredit m. fl.

Indenfor IT Sikkerhed er Karsten ’EXIN Certified Information Security Officer’, og som består af følgende certificeringer:

Exin ‘Information Security Foundation based on ISO/IEC 27001’ certificate

Exin ‘Information Security Professional based on ISO/IEC 27001’ certificate 

EXIN ‘Privacy and Data Protection Foundation’ certificate

Kontakt

Stealth Computing bor i det gamle rådhus på Torvet 10, 4720 Præstø, og opererer over hele Scandinavien, inkl. Færøerne, Island og Grønland.

Skriv til info@stealthcomputing.dk eller mobil +45 5151 9260