Er ISO 27001 noget for os?

Er ISO 27001 noget for os?

Forløb på 2-2,5 timer (inklusiv dialog), der klæder jeres ledelse og organisation på til at træffe beslutning om, hvorvidt I skal indføre ISO 27001 informationsstandarden. 

Hvorfor går flere og flere virksomheder efter at på certificeret deres tilgang til informationssikkerhed? Hvad indebærer det, og hvor omfattende er det? Hvad er fordelene, og er der ulemper? 

Kan man indføre ’best practice, uden at blive certificeret, og hvilke krav er der til private og offentlige virksomheder, der skal certificeres? Hvor meget kan vi lave selv, og hvor meget skal vi have hjælp til? 

Karsten Vandrup er Lektor i IT Sikkerhed, og specialist i IT kriminalitet, Sikkerhedsstyring og Persondatabeskyttelse. Som uddannet Ingeniør og forsker har han check på det tekniske aspekt af IT Sikkerhed, som sammen med mange års erfaring fra topledelse og bestyrelsesarbejde, sikrer at formidlingen sker med øje for ledelsens udfordringer – strategisk såvel som operationelt. 

Foredraget er ment som en introduktion til emnet, og kan målrettes netop jeres organisation og behov, og kan bane vej for en oplyst beslutningsproces i organisationen. 

Efterårstilbud: 12.500,- + moms og rejseudgifter. Kan afholdes i Præstø, København eller hos jer.

En Coronavenlig online version kan arrangeres