CISO as a Service

Stealth Computing har tilknyttet en række af de bedste White Hat hackers, som er eksperter i af teste organisationens fysiske og elektroniske sikkerhed.

Stealth Computing har speciale i implementering af Information Security Management Systems – ISMS – i Små og mellemstore virksomheder. Når NIS2 bliver indført som lov i Danmark i efteråret 2024, vil rigtigt mange virksomheder få krav fra deres kunder, om at kunne dokumentere deres Informationssikkerhed. 

Vi har stor erfaring med at indføre ISMS specielt i SMV’er. Når management systemet er på plads, så tilbyder vi at være fast tilknyttet til at vedligeholde de de rutiner og den dokumentation, som ISMS’et består af: Trusselsvurdering, sårbarhedsanalyse, Risikomatrix, Statement of Applicability, og så videre. Når det er tid til at revurdere risici, når trusselsbilledet ændrer sig, eller når nye systemer føjer nye sårbarheder til virksomhedens virkelighed, så sidder vores rådgivere klar til at opdatere dokumentationen, og lave nye anbefalinger til hvordan I holder sikkerheden på et acceptabelt og godkendt niveau.

CISO as a Service er for de virksomheder, der ikke har en fast organisation til at holde øje med sikkerheden 24/7. Vi overtager de faste rutiner, og holder øje med sikkerheden, både i organisationen og ude på firewall’en.

CISO as a Service er baseret på TOPmanager®, der er et Dansk web- og browserbaseret ledelsessystem. Systemet kan vises og håndteres i anerkendte browsere som Google Chrome, Safari, Edge eller Firefox. Der tages back up flere gange dagligt. Dine data er derfor godt sikret på servere i Danmark. Stealth Computing har udviklet ISMS skabeloner til TOPmanager®, så alt dokumentation af ISMS, samt årshjulet for virksomhedens informationssikkerhed altid er tilgængeligt når der er brug for det, eller det skal opdateres. 

Stealth Computings konsulenter har adgang til management systemet, og sikrer, at deadlines for dokumenter og procedurer bliver overholdt, at møder med ledelsen og andre ISMS aktører arrangeres, og vi sidder med ved bordet når beslutninger om virksomhedens informationssikkerhed træffes.

Med CISO as a Service sikrer vi, at din virksomhed altid har det sikkerhedsniveau I ønsker, og at det kan dokumenteres for jeres kunder.

CISO as a Service indeholder:

  • Løbende vedligehold af ISMS
  • Årlig eller halvårlig revidering af trusselsvurdering, sårbarhedsanalyse og risikomatrix
  • Evaluering og måling af ISMS’ets effektivitet
  • Præsentation af forslag og resultater for ledelsen
  • Løbende online awareness-træning af nye og nuværende medarbejdere
  • Scanning af netværksadgang til virksomhedens informationssystemer og webbaserede servises (Pentesting) – optional
  • Dokumentationshåndtering og årshjul via TOPmanager®
  • Hotline til erfarne rådgivere og konsulenter, som kender jeres virksomheds sikkerhed